Meny

Svenska sidan om offshore

Ännu mer skola avklarad

Satan va bra jag mår nu! På ett sätt är jag faktiskt glad att jag skadade tummen för det har verkligen möjliggjort för mig att hinna med så mycket i skolan. Satte upp som mål i början av detta året att jag skulle ha hunnit göra klart halva fagskolan. Det målet klarade jag i augusti.
Då satte jag ett nytt mål för 2012 att jag skulle hinna göra så mycket i skolan så att jag blev färdig till sommaren 2013. Det målet kände jag var väldigt extremt och jag trodde väl nånstans inombords att det inte var möjligt men jag skrev ned det iaf och gjorde mitt bästa för att uppnå det.

Sen händer klämskadan vilket gjorde att jag blev sjukskriven i totalt 7 veckor. Efter att ha surat som en liten skolflicka ett par dagar så bestämde jag mig för att se det från den ljusa sidan och faktiskt utnyttja situationen. Jag var på skolan konstant och tog även hem böcker, läste hemma, pusslade ihop veckorna och hoppade in i andra klasser osv för att hinna med så mycket som möjligt…

Och under denna period som jag varit sjukskriven (idag 5 veckor) så hann jag beta av hela 7 ämnen!! Normal läsfart är ca 3-6 ämnen per halvår! Det har inte direkt kommit av att ligga framför TVn hela dagarna utan jag har verkligen kämpat för detta eftersom jag så gärna vill bli färdig fort. Så nu slår man sig lite på bröstet och tackar sig själv att man har den karaktär man har. Jag kommer till vårterminen (som blir min sista) bara ha 2 ämnen + C-uppsatsen kvar att skriva :P Detta gör att jag kommer kunna jobba mycket på ***** och lära mig uppgifterna fortare. Se! jag har inte ens haft prövotur än men räknar kallt med att ha fast jobb där sen! ;) Måste ju veta vad man vill ;)
Det enda som återstår denna termin för mig är ämnet Matematikk 2 Petroleum och det har jag haft mardrömmar om hela året hahah :D Det är ett ämne som jag känner att jag inte klarar att läsa nått hemmifrån utan jag måste göra det på skolan så man kan få hjälp av lärarn.

Självklart är första omgången av Matte 2 exakt då som min prövotur på ***** är så den omgången missar jag nog… Den andra och sista omgången är 2 veckor före Decembercupen (provet är dagen före tävlingen) så jag lär antagligen inte kunna delta hela tiden under den omgången. Så jag ska sitta hemma nu och verkligen försöka läsa hemmifrån så mkt jag kan (2 veckor kvar på sjukskrivningen). Allt går ju om man verkligen bestämmer sig och jag har endå inget annat å göra nu förutom att springa på gymmet.

 

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.