Meny

Svenska sidan om offshore

Äntligen lite ledigt!

Äntligen lite ledigt!

Igår var det dags. Dags för hemgång med 14 dagar fri. Började dagen med lite arbete som vanligt. Och efter lunchen var det slut jobbat för min och mina kollegors del. Då helikoptern skulle komma till Grane 15.45. Men som vi anade. Så blev helikoptern försenad till 18.30 istället. Och missade då flighten hem till Sverige med. Så det blev en hotellnatt i Stavanger istället. Och ner på byn en sväng.

Så idag 14.00 så kom jag äntligen hem. Men dom här 14 dagarna har bara sprungit förbi. Och nu den 14 April är det dags för utresa igen. Och kommer då jobba över påskhelgen med :-)!!

Nu ska jag packa upp lite och snart iväg och träna. Och försöka ta det lite lugnt ikväll med.

 

 

Adam Erixon

Jag arbetar som Offshore mekaniker i Nordsjön. Och uppdaterar med jämna mellan rum hur detta jobb är. Och hur jag kom ut på mitt första uppdrag offshore.

Målet i sikt är att ta sig igenom VG2 och sedan bli anställd för ett stort drilling företag.
Profilbild

Senaste inlägg av Adam Erixon (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.