Meny

Svenska sidan om offshore

Betyg och kanske övertid

Dagarna rullar på här ute. Somnar så enkelt varje kväll vid 21 utan dåligt samvete. Den kranföraren jag skrev om kallas lite internt för Hitler och han fortsätter att utmana mig i olika saker. Igår fick jag reda på att han rekommenderat mig till en av dom högsta hönsen på riggen att han borde anställa mig – kändes fantastiskt!!

Idag fick jag träffa just den personen uppe på hans kontor där vi tittade lite på vad jag fått göra osv. Min ”buddy” ombord har även godkänt mig och skrivit att jag är en satisfaction hehe. Så en vecka efter att jag kommer iland bör jag få samtal om anställning. 


Blev inget vinst på bingon men jag hade gärna vunnit dom 2 bästa priserna så var nya playstation 3 och en media-PC från acer.

Idag fick jag vara med och byta ut en stort stort rör i källaren på riggen så då fick man nytta för kunskaperna man lärt sig på Riggerkurs på Bergen Rosenberg i Stavanger. Fick oxå samtal av radioman att jag ska eventuellt stanna till fredag istället för att resa hem på onsdag med resten av gänget. Självklart tackade jag JA till att stanna längre!! Har funderat lite på om det kommer räknas som övertid eller inte….

Jag skulle ju ut onsdag-onsdag men utresan blev ju 2 dagar kortare för mig. Så om jag reser hem på fredag så är det 14 dagar jag varit ute, vilket är normal längd. Dock står det ju i mitt kontrakt att jag skulle jobba 30:e till 13:e så jag borde ju få nånting för att jag väntade i 2 dagar. Hur som helst tänker jag givetvis inte gnälla oavsett vad som händer men med vetskap att övertid här ute är J*VLIGT bra betalt så hoppas man ju givetvis att få det.

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.