Meny

Svenska sidan om offshore

Dygnsrytmen

Dygnsrytmen

Så nu har man jobbat två skift och ska snart kliva på sitt tredje. Sov 7 timmar inatt sen blev det styrketräning nyss. Dygnsrytmen är nu vänd vilket är en skön tröskel att komma över!

Hur som helst har mitt uppdrag har ute framkommit nu iaf, ”vaskare”. Verkar som att det enda jag och en till ska göra under vår tur är att spola / göra rent haha. Skitjobb jag vet men övertid och natt gör det hela till en dans på rosor iaf för mig. Det är allt från deck till pumprummet och boredeck som vi gör. Självklart går vi som roustabouts och hjälper till där med lyft osv när det behövs men utöver det så ere högtrycksspolarn och jag som är ett team. 😀

Fick en chock inatt då en på Halliburton kom gående med ett helt knippe med levande fisk. På styrbord sitter det nämligen en fiskelina med drag på. Han använder rester från middagen som bete sen firar han ner linan 25 meter ner till vattnet. Tydligen har han dragit upp ett 20-tal sei-fiskar varje skift sen han kom för 4 dagar sedan. Sen gjorde givet is kocken i ordning dom och serverade dom till natt-lunchen sen, mums!

Hur som helst en timme kvar till middag nu, som blir min frukost. Hörde nått om tacos så det ser jag fram emot! Ciao

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

En Kommentar

  1. Profilbild

    Riktig slacker vecka låter det som 😉 Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.