Meny

Svenska sidan om offshore

Erbjudande om jobb

Igår var jag och åt lunch med 2 gamla kontakter inom el- och larmbranschen som jag arbetade i innan jag stack till Norge. Dom två har startat upp ett nytt bolag och ville rekrytera mig och börja jobb för dom när jag är ledig från riggen.

Det hela är egentligen lite intressant tycker jag eftersom jag fortfarande gillar den typen av jobb. Däremot passade inte lönen eller ledigheten in med mina livsdrömmar. Dock har jag funderat en hel del på om det finns något man kan arbeta med när man är hemma. Inte för att jag har tråkigt i friperioden utan för att tjäna lite extra pengar. Jag spar ju till lägenhet i stockholms innerstad så det behövs en hel del då.

Det hela verkade väldigt intressant men i slutändan så går ju ändå mitt arbeta offshore i första hand. Det är min karriär nu! Och ponera att jag skulle boka upp mig att jobba här i sverige under 2 veckor när jag är ledig. Låt säga att dom ringer och frågar om jag vill jobba övertid offshore då. Först så sticker jag ju självklart ut på riggen direkt eftersom den ersättningen aldrig kan jämföras med att va elektriker här i Sverige. Och gör jag det så lämnar jag ju min (eventuella) svenska chef i klistret eftersom han lovat kund att jobbet ska bli klart.

Så vi kom överens om att jag skulle kunna säga till när jag är ledig om jag vill jobba några dar eller nån vecka. Och då bara hjälpa till, typ att dra ut kabel osv.

Får se hur jag gör till hösten nu under sommaren e man ganska osugen på att jobba i onödan 😀 Nu ere dags att fira midsommar, jag hade verkligen velat vara ute på jobb nu så man fått juli ledig. Får väl se till nästa vecka om man får något samtal från koordinatorn.

Glad Midsommar på er alla !

MrOffshore

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.