Meny

Svenska sidan om offshore

Fortfarande sjukskriven

Ja då har man gjort sitt återbesök på sjukhuset. Anledningen var att äntligen dra ut stavarna, va sjukskriven en vecka till, sen göra prövoturen på *****. Dom planerna föll idag då jag kom upp till läkarn efter att ha gjort röntgen.
Det var en svensk läkare som förklarade att den lösa benbiten längst ut i tummen inte har läkt ihop ordentligt med resten av fingret vilket betyder att jag ska fortsätta gå hemma med stavarna i 2 veckor till och sen göra en ny kontroll.

Visst känns de surt men jag va endå inte förvånad, har nog aldrig fått ett glatt besked nån gång jag varit där liksom, allt skjuts bara upp hela tiden :(
Ringde iaf direkt till min kontakt på ***** för att förklara läget men hon va på konferens så jag skulle återkomma. Jag är helt övertygad om att jag kommer få min prövotur endå men det känns ju lite sådär att ringa å skjuta upp sin egen tur liksom som jag gör – men å andra sidan är det inget man kan göra åt.

En bra grej som kommer av detta är dock att nu har jag möjlighet att vara i skolan när det undervisas Mattematik 2 Petroleum. Hade jag fått läsa det ämnet hemmifrån hade det blivit mycket svordommar och förbannelser :) Efter det ämnet har jag endast en uppsats och 2 ämnen kvar på hela vårterminen sen är jag utbildad Petroleumstekniker :D SCHTEEEK ;)
Som jag skrivit tusen ggr tidigare så möjliggör det att jag kommer kunna jobba sjukt mycket under hela 2013 vilket jag oxå vill

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.