Meny

Svenska sidan om offshore

Fortsättning på ITC Roadshow

Fortsättning på ITC Roadshow

Nu är Göteborg och Stockholm avklarat i ITC Roadshow. Riktigt kul måste jag säga att det har varit! Mycket kul folk, intressanta frågor (och förhoppningsvis bra svar av oss) och diskussioner. Hur tycker ni själva det har varit att delta på detta? Fick ni de flesta av era frågor besvarade?

Det kändes som det gick riktigt bra, och det kändes som att alla kunde fråga det dom ville. Stämningen var väldigt avslappnad och många diskussioner dök upp.

Ni som bor lite uppåt och inte är Riktigt säkra på om ni ska delta i Östersund, fundera inte så mycket! Gå in och anmäl er! Detta är eran bästa chans någonsin för att få denna information om du har eller har haft funderingar på att jobba offshore. Och det bästa av allt är ju att det inte kostar dig något mer än att sätta dig i bilen, tåget eller bussen och ta dig dit.


PLATS:
Tre Rum, 831 31 Östersund

Vägbeskrivning: KLICKA HÄR!

NÄR:
Torsdag 7/8 KL 18:00


Gå in här för att anmäla er på Facebook: KLICKA HÄR!

Gå in här för att anmäla er på ITC:s hemsida: KLICKA HÄR!

Det spelar väl ingen direkt roll på vilket ställe ni anmäler er. Ta det som passar, det smidiga däremot med facebook-anmälan är att ni kan ragga skjuts etc med andra som ska dit exempelvis.

Gå även in här för att följa ITC:s egna blogg där dom uppdaterar under tiden: KLICKA HÄR!

ITC Roadshow

 

Som komplement till dessa städer vart skulle ni vilja träffa oss? Malmö eller Kalmar ex? Luleå eller Kiruna ex?

Men som sagt, Tveka inte att ta chansen att delta på detta! Få all information du behöver framdukad rätt framför näsan! 

Nu ska jag återgå till att oroa mig för branden som härjar här bara någon mil ifrån.. Bor i Fagersta för er som inte minns det och branden härjar bara 1.5-2 mil ifrån och grannbyarna har blivit evakuerade! I värsta fall så evakuerar vi väl till Östersund och inväntar ITC Roadshow på Torsdag.

För att kunna svara på era frågor och funderingar har jag nu även fått en mailadress som ni kan nå mig på: Timmy@boreskolen.no


Vi ses på Torsdag på Tre Rum i Östersund!

atfre

atfre

Jobbar som CNC Tekniker inom R&D på Seco Tools, samt Svensk Representant & Kontaktperson för ITC Boreskolen. Jag har en 6 årig son och en sambo. Har avklarat VG2 Bore og Brønnteknikk och läser Teknisk Fagskola på ITC Boreskolen.
atfre

Senaste inlägg av atfre (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.