Meny

Svenska sidan om offshore

"Hard work is a two-way street"

Idag skrev jag min sista examen på skolan vilket känns superskönt!! Nu är det ”bara” en del småprov och en stor uppsats kvar sen är det BYE BYE Norge i juni om 7 månader :P Jag kommer då att tangera rekordet som faktiskt redan innehas av en annan svensk. Rekordet är att klara hela skolan på 1,5 år. Normal lästid är hela 3 år.
Genom extrem disciplin, osociala helger och hårt arbete så kommer jag lyckas med detta! :P 

Ni ska få en sammanfattning under vad som återstår
Reallfag – 3 ämnen
Efter denna vecka har jag bara 1 ämne kvar (Matte 2 Petroleum) Lär bli tufft :(


Linjefag1:a examen – 6 ämnen
Färdig med!

2:a examen – 4 ämnen
Färdig med!

3:e examen – 3 ämnen
Färdig med!

Fördjupning Drilling – 7 ämnen
Jag har 4 kvar som jag ska ta i vår

C-Uppsats
Ska jag skriva i vår

Är otroligt stolt över mig själv att jag hunnit med så mycket! Är en skön känsla att veta att man snart kan flytta hem igen till familj och vänner. Har aldrig i mitt liv varit så seriös och engagerad i något som jag har varit här i Norge. Det gäller både jobb, skola och träning. Och allt de strålar tillbaka till att jag hatar att va en i mängden. Jag vill ha ut mer av livet och då måste man vara beredd att jobba stenhårt för det!
” Hard work is a two-way street. You get back exactly what you put in ”

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.