Meny

Svenska sidan om offshore

Lördag på riggen

Idag har jag haft bästa dagen under min provtur! Har varit kalasbra väder och vi har stått uppe på pipe deck och lastat casingrör tillbaka ner på supplybåt. Helt vindstilla och havet var alldeles klarblått!

Till lunch var det cheesebrugers med bacon på. Man åt sig ganska mätt hehe… Nu har jag precis ätit middag där det serverades entrecote med massa olika tillbehör och såser. Ska strax ner och spela bingo som hålls varje lördakväll för dag-shiftet. Vinsterna den här veckan är blu-ray, ipad och massa andra dyra trevligheter. Tänker gå ut hårt med 3 bingo-brickor så jag ökar mina chanser att vinna lite. 

Håll tummarna för mig!

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.