Meny

Svenska sidan om offshore

Lördagsbingo

Då har lördagen passerat och jag har nyss spelat bingo. Blev ingen vinst vilket var synd för det va fin-fina priser som Ipad, Iphone och mediaenheter. Av nån anledning är jag sjukt dålig förlorare när jag inte vinner (vilket är varje gång haha).
Innan dess var det den traditionella lördagssteken till middag. Åt så jag trodde jag skulle spricka. Måste säga att bara maten man får här ute är fan värt allt slit! Älskar man mat så är det helt klart rätt arbetsplats!

Har hunnit med 3 helikopterlandingar, superskoj verkligen!! Idag hade vi även ett PM på att kontrollera MOB-båten på riggen så vi firade ner den i vattnet och åkte nån halvtimme. Riktigt najs att köra båt mitt ute på Nordsjön i strålande sol och klarblå himmel !

Det har allt som allt varit en ganska lugn tur än så länge. Inte så mycket lyft som det brukar vara så vi har gjort mkt saker för att ”fördriva tiden”.

Imorn ere söndag och då serveras alltid pizza till middag på den här riggen. Jag själv går på lite diet nu inför sommarn så för min del blir det bara sallader / wok och inga goda desserter. Dagarna bara flyger förbi nu och det börjar snart närma sig torsdag då vi ska resa hem. Snart börjar nedräkningen !

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.