Meny

Svenska sidan om offshore

Midsommarafton själv på hotellrum

Nu har jag fått erfara en nackdel med att jobba offshore. Med råge oxå! Efter att ha vart ute 15 dagar på Polar Pioneer så skulle jag resa hem på självaste Midsommarafton. Trist att missa dagen tänkte jag men var endå glad att få vara ute i Skärgården med vännerna till kvällen iaf.

Sista planet mot Oslo, var väl tur att man hann med det iaf

Men så blev det såklart inte. Helikoptern skulle gå kl 08 men hade ngt tekniskt fel så den kom inte förens kl 15 !! Det resulterade i att när jag väl kom till Oslo så har logiskt nog dom sista planen mot Sverige redan gått (vem fan flyger på midsommar liksom?!).
Så till skillnad från alla vänner som har kalasbra väder, sällskap och fest hemma i sverige så fick jag äta min midsommarmiddag ensam på Clarion Hotell vid Oslo flygplats. Det SÖG :(
Jag unnade mig iaf en hemmagjord burgare med bacon och ost, GOTT!! Tog oxå pommes frittes till det som jag inte ätit på över 6 månader, oxå GOTT!!
Ska summera inlägget iaf med å säga att jag nu verkligen inser att detta är något som ingår i yrket som oljearbetare. Man vet aldrig vad som händer och det kommer hända många gånger att man inte kan närvara vid festligheter av olika slag.

Dom senaste 3 helgerna har jag varit borta och missat teamträffen , SUMMERBURST Sthlm och midsommarafton. 3 sjukt stora/viktiga tillställningar för mig, men är medveten oxå om att nu har jag haft extrem otur den här gången med flygstrejker osv…

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.