Meny

Svenska sidan om offshore

MrOffshore på Facebook

MrOffshore på Facebook

Nu finns det en sida på Facebook för MrOffshore! Tanken är att enklare kunna sprida informationen om detta yrke, som är världens bästa eller hur??! Hoppas ni som uppskattar sidan kan offra en sekund och trycka Gilla på facebooksidan.

https://www.facebook.com/mroffshore.se

Sidan är även tänkt att kunna fungera lite som portal för eventuella affärsförslag. Har redan kommit ett par mail från en del stora svensk/norska rekryteringsföretag som vill samarbeta. Det kommer alltså inte besvaras några typiska offshorefrågor på facebooksidan utan allt sköts som vanligt här på vanliga hemsidan / forumet.

En annan glad nyhet är att ytterligare en person kommer börja blogga! Personen ska börja grundkursen på Nortrain och ni kommer då få möjlighet att följa hans resa från skolbänken till oljeriggen i Nordsjön.

mroffshore facebook

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Hej! Mitt namn PETER Jag har nu gått och betalat privat i Norge säkerhetsk.Oslo falk,nutek stroppek.Bergen stillasek.Oslo samt riggek.Drammen åker till Örebro för läkar.unders.för offshore vad tror ni min chans att söka mig ut på rigg.Erfarenhet sista åren är 17år fortfarande anställd på Sulzer pumpmontör 1 av 2 montör på största pumparna i företaget samt Deltids brandman Motala/Vadstena i 12,5år jag är bilmek ifrån skolan har haft anställning sedan 15 års åldern i flera brancher mvh.Peter

  • MrOffshore

   Hej Peter jag tror du kan få jobb enkelt om du tar VG2-kursen. Hur gammal är du?
   Utan grundkursen VG2 kan säkert oxå gå men ditt CV ser väldigt typiskt ut utan den.

   • Profilbild

    Mina erfarenheter av arbetslivet är ganska bred,pumpmontör,brandman,operatör,vårdare inom psyk o omsorg,anläggningsarb.väg o bygg,handledare högstadiskola,skkolad bilmek + ett antal kurser på mina arbetplatser,huvudskyddsombud mina två sista arbetsplatser har i dax läget pumpmontörsanställningen kvar……..mvh peter

    • MrOffshore

     Hallå igen! Tror kan va enklare om du använder forumet till detta då fler kommer läsa och ge dig hjälp.
     Du bör konvertera ditt nuvarande arbete som pumpmontör så du får ett norskt fagbrev. Då blir du väldigt eftertraktad hos tex Framo. Dom ligger i Bergen och har 90% av världsmarknaden på cargopumpar.

     Vet att dom söker folk nämligen, då kommer du offshore fort men rotationen är inte den bästa

     • Profilbild

      Framo är det företaget…..eller vad söker man på…..vilken rotation har dessa då..

 2. MrOffshore

  Peter företaget heter Frank Mohn men brukar förkortas FRAMO.
  http://www.framo.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.