Meny

Svenska sidan om offshore

Ny utresa

Fick besked i mitten på förra veckan att jag ska ut igen i veckan som kommer. Blev ett riktigt glädjeskutt verkligen! Ska till samma rigg som jag gjorde min prövotur på, så det känns bra då vet man vad som väntar. Den är aningen äldre så jag hoppas att jag får fast 2-4 på någon annan som är nyare hehe.

I dagarna har det blivit mycket aktiviteter på stan och mycket pengar har gått åt så det kommer göra gott för både kropp och plånbok att få åka ut. Som det ser ut nu ska jag jobba lite kortare än 14 dagar eftersom personen jag ersätter har pappapermission som slutar sista veckan på turen. Alltså kanske han kommer ut och jag får åka hem då men det kunde mkt väl bli att jag får gå fulla 14 dagar vilket jag hoppas och tror. Måste ju va mer ekonomiskt för företaget att låta mig gå klart hela trippen med dom andra än att skicka ut och byta folk?

Blir bekvämt nu att åka ut med min nya Ipad istället för en ”stor” laptop med 15 tums skärm. Så bloggandet där ute kommer ske ifrån den. Har inte testat än om de går att svara på era frågor ifrån paddan men det borde inte va något problem.

Ser oxå ut som att man kommer fira sin födelsedag på sjön men allt kan ju hända så vi får se. Nyss läst ut en väldigt bra bok oxå om hur dollarkraschen kommer påverka världen och hur man på bästa sätt kan skydda sig mot detta. Detta har gjort att jag ska börja undersöka aktiemarknaden i Asien har jag tänkt. Ska tydligen finnas väldigt bra möjligheter där med höga utdelningar.

MrOffshore

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.