Meny

Svenska sidan om offshore

Offshorespel

Offshorespel
quest for oil

Det danska företaget Maersk Drilling har lanserat ett coolt dataspel där man får lära sig leta olja. Quest for oil heter det och var förvånansvärt bra grafik måste jag säga. Måste ha kostat ett par kronor att framkalla det.

I spelet får du iaf lära dig saker under tiden om hur olja/gas bildas och hur man letar efter det på bästa sätt. Du får installera en borr-rigg och sedan börja producera olja/gas. Tävla mot kompisar vem som lyckas bäst osv.

Annars så ringde jag min koordinator idag och tjatade lite på att få åka ut och jobba. Då sa hon att det varit ganska körigt sista tiden med att bemanna upp dom nya riggarna som är på gång och folk från reliefpolen då hamnat utanför, märkligt borde väl va tvärt om?
Hon rekommenderade iaf mig att söka fast rotation direkt hos dom nya riggarna så nu har jag dragit iväg ett mail till ansvarig för den biten! Bara att hålla tummarna nu! Vore helt fantastiskt om man hade sån tur att få fast rotation på en sprillans ny rigg!!

Vidare hade hon inget jobb till mig för tillfället så det är väl bara att fortsätta leva livet här på hemmaplan. Även om man börjar bli lite smått rastlös nu ska jag erkänna…

MrOffshore

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.