Meny

Svenska sidan om offshore

Övertid

Övertid

YES YES YES idag kom mejlet jag väntat på hela augusti! Tillfråga om att jobba övertid och givetvis tackade man ja på stört! Kanske vore märkligt att göra något annat med tanke på att jag tjatat varje vecka om att jag gärna reser ut. Hur som helst har jag helgen på mig att göra mig redo för på måndag ere dags.

worlpoolSka gå 2 veckor natt vilket blir najs! Hela första veckan blir ren övertid oxå, gosigt! Kollade nyss på flygen till Stavanger och eftersom min utresa till riggen är såpass tidig så kommer jag nog få flyga på söndag och bo på hotell en natt. Gillar att sova på hotell så det går bra. Fick introduktionskursen flyttad oxå till nått senare datum i september men det gör inte mig så mycket. Jobb är viktigast alltid! Ska testa mig fram lite med Ipaden i dagarna ifall jag kan blogga från riggen den här gången hehe. Men jag har större förtroende för WordPress än sunkiga Blogger som jag använde mig utav tidigare.

Kul att se oxå att folk reggat sig på forumet oxå! Tanken är att vi svenskar ska kunna härja där och byta rövarhistorier från Nordsjön. Jag svarar som alltid på det jag kan och har även fått god hjälp av några användare som själva jobbar offshore redan. Det verkar finnas fler där ute än vad man tror!

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

En Kommentar

  1. RedRooster

    Fy fan va fint! Grattis. Själv sitter jag och sliter för att hitta en väg ut. Men snart så!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.