Meny

Svenska sidan om offshore

Rehabträning för tummen

Idag var jag på sjukhuset hos rehabtjejen och hon visade mig ett gäng ”övningar” som jag ska göra varje dag för att få igång lederna i tummen. Det går ännu inte å säga om jag kommer bli helt återställd i tummen men jag hoppas och tror det!

Ska nu iaf träna å greppa runt saker som PET-flaskor osv i 5 veckors tid. Har ny tid andra veckan i januari så fram tills dess blir det inge offshorejobb. Riktigt surt jag är så himla taggad på att komma ut och jobba nu så att jag klättrar på väggarna hemma (nästan iaf).


Som ni ser på röntgenbilden bredvid så har det växt lite ben men inte till 100 % än så nu gäller det att bara va försiktig med tummen och böj-träna med den fram till nästa tid i januari. Sticker idag hem till Sverige eftersom jag varken har skola, jobb eller något annat jag kan göra här i Stavanger nu. Ska bli skönt att komma hem till familj och vänner igen!

Läste en otroligt trevlig artikel på offshore.no som berättar att dagens 34 riggar i Nordsjön ska utökas till 51 st på bara 3 år. Detta är ju superbra nyheter för alla som vill ut och göra karriär som oljearbetare. Precis som vi fått höra på skolan så är det väldigt mycket lättare att få jobb offshore i såna här tider då så många nya riggar ska bemannas. Häftigt att resten av världen är i lågkonjunktur och varslar medan oljeindustrin i Norge blomstrar som aldrig förr och här ställs man för motsvarande problem, nämligen att dom har svårt att hitta tillräckligt med kompetent folk.

http://offshore.no/sak/36618_snart_har_vi_51_rigger_i_norge

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

En Kommentar

  1. Profilbild

    Jag kan inte riktigt sätta ord på min avundsjuka, men du har i stort sett lyckats med att uppfylla min dröm. Jag ligger själv i startgroparna att börja min nordsjö karriär, dock vet jag inte vart eller hur jag sa ta mig dit men det visar sig nog med tiden =) Stort grattis och lycka till på vägen!

    Olle Sjlander

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.