Meny

Svenska sidan om offshore

Samtalet

JIPPII YES FAN VA UNDERBART LIVET ÄR !!!!!!!!! NU ÄR DET ÄNTLIGEN MIN TUR ATT FÖR FÖRSTA GÅNGEN SÄTTA MIN SPÄNSTIGA FOT PÅ EN OLJERIGG!!!:D
Kom tillbaka till Stavanger för 3 dagar sedan, dagen efter det ringde jag runt till dom kontakter jag skrapat ihop och lyssnade om dom hade något åt mig. Man måste nämligen ligga på ordentligt för att komma ut på rigg sin första gång och visa sig värdig :) Hur som helst så ringde jag en utav dom mycket lägligt och hon berättade att Halliburton behövde folk och att dom även skulle ta en en oerfaren (som inte vart på rigg tidigare). Hon skickade mitt CV tillsammans med 3 andra oerfarnas CV till Halliburton och igår hade dom svarat henne att JAG blev utvald :D Hon ringer upp mig och ger det glada beskedet
:P
Det är det absolut bästa telefonsamtalet jag fått i hela mitt liv alla kategorier!

Nu är det fredag och jag ska idag hämta kläder och sånt inför resan på måndag. Fan så taggad jag är !!!! Vill bara fira med glass och godis haha!! Ska som god svensk och åka till min kontakts kontor och lämna en påskpresent i form av en stor chokladkanin som tack för att hon ordnat jobbet åt mig. Gäller att göra sig ihågkommen eller hur?! :)
Måste oxå göra ett par kurser över internet innan jag åker ut för Halliburton (alla oljeselskap har sånna kurser) så det lär bli många timmar här på Waynes Coffee eftersom vi inte har internet hemma nu.

Nu jävlar vänder livet känner jag!! Från att bara ha spenderat pengar sedan augusti till att nu äntligen få börja jobba för ett av världens största oljeföretag! Nu måste jag (och det ska jag) göra ett bra jobb hela tiden under min första tur så att jag får flera prövoturer. Och när jag gjort X-antal lyckade prövoturer och dom gillar mig (vilket dom kommer göra) så kan man sedan bli erbjuden fast anställning vilket är min största dröm och mål just nu.
Aldrig varit så exalterad i hela mitt liv över något som jag är nu!! Måndag är det dags att ta på sig kjeledressen (orange dräkter som dom har i Armageddon :) ) och resa ut i helikoptern för första gången :P Jag uppdaterar läget om 2 dagar hade jag tänkt när jag vet lite mer.


Hoppas ni oxå kämpar för era drömmar och inte ger upp dom! 

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.