Meny

Svenska sidan om offshore

Semester

Senaste dagarna har man igen fått bekräftelse på att man har världens bästa jobb! Dom flesta polarna har haft färdigt sin semester och nu gått tillbaka till arbetet. Tyckte ju att dom precis gick på semester och nu ska dom börja jobba igen?! Juste dom har ju bara 5 veckor per år hehe och jag har 8 månader jippii. Men jag har oxå levt med 5 veckors semester, man kanske vill spara nån vecka till julen eller göra någon annan resa under året så ofta tog jag bara 3 veckor under sommaren.

semester

Fan är så glad att jag investerade 2 år i Norge + en väldans massa pengar på att få mitt nuvarande jobb!!

Egentligen va deppigt att börja jobba igen nu liksom? Augusti börjar imorgon och hela den månaden kommer ju oxå vara kanonfin precis som juli var. Man kan ju hoppas det iaf men det är ju Sverige så vi får väl se hehe..

Hur som helst har jag min 4 veckors ledighet nu hela augusti så det blir lite lägenhetsvisningar, landet och fortsätta njuta av sommaren och bättra på solbrännan ännu mer. Jag ringde dock till kontoret i måndags och sa att jag väldigt gärna åker ut och jobbar ifall dom behöver folk. Får se om dom ringer. Augusti är en månad då många är ”sjuka” så det ska tydligen va enklare att få övertid nu. Men det eju just det oxå, om dom skickar ut mig på jobb så får jag övertid direkt eftersom jag har friperiod så dom väljer nog helst disponibla folk i första hand.

Igår passerade bloggen oxå hela 50 000 sidvisningar!! Hipp hipp hurra!

Blogger som jag har denna bloggen på har strulat nå fruktansvärt senaste dagarna nu. Jag får mail om att frågor kommit in men när jag kollar så finns inget nytt. Samma sak har vissa svar jag skrivit till er bara försvunnit när jag tryckt Posta. Hoppas det löser sig, får väl ta tag i problemet ifall det fortsätter.

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.