Meny

Svenska sidan om offshore

Tillbaka ur dvalan

Vilken härlig lördag det har varit!! Hamburgare till lunch och biff till middag plus en massa tårta och god efterrätt! Sitter nu proppmätt i hytten och hade räknat med att spela bingo ikväll men vi har inga vinster ombord så bingon är flyttad till imorn eftersom vi får ombord allt under natten.

Har hänt en del sen sist jag skrev..

Vår sektionschef ska sluta efter denna turen så han blev givetvis nerspolad med högtrycksslangen. Nått roligt hände då när en snubbe från Egypten såg det haha! Han fick total ångest och trodde att vi alla skulle få sparken inklusive han, eftersom man kan ju inte göra så mot sin chef…? =)

Vi fick ombord en ”superstar” i söndags kväll. Vet inte exakt vad han gör men jag kallar honom superstar eftersom han kom ut ensam i en helikopter! Då kan man tänka sig iaf att han e jäkligt viktig och högavlönad eftersom en helikopter vanligtvis brukar rymma ca 20 pers åt båda hållen!

Haft födelsedag oxå. Det blev inte speciellt alls, ingen tårta ingen sång hehe. Firar det när jag kommer hem ist.
Gick riktigt trögt att vända tillbaka dygnet till dag den här gången av nån anledning. Varit helt sänkt i tre dagar men nu e man tillbaka ur dvalan igen!

En vän till mig har nu blivit tilldelad ett crew på riggen jag var sist. Han blev anställd i poolen bara 3 veckor före mig så jag kmr när som helst får det förnämliga samtalet! 😛 hoppas bara det blir på en lite nyare rigg med bra gym! Viktigast är givetvis att kollegorna är bra men det räknar jag med.

4 korta dygn kvar nu innan man återvänder till världens bästa land och huvudstad..? Hah!

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.