Meny

Svenska sidan om offshore

Time is running out.

Time is running out.

Har snart vart hemma 7 dagar. Och kan säga att det är så jävla härligt att få vara hemma och koppla av.

Dom första dagarna så är man alltid sliten och trött. Och måste få kunna återställa sig nån dag innan man kan ta tag i sysslorna hemma.. Som Mr.Offshore så har vi båda ett träningsintresse som jag utnyttjar fullt ut. Har idag tränat ett tungt bröstpass och ett lagom tungt benpass. Tidigare i veckan så har jag stämplat ett möte som kommer hållas i Göteborg som Mr.Offshore och jag kommer åka på. Ett affärsmöte kan man väl säga. Inget som jag vill gå in mera på.

Men kan säga att det kommer bli riktigt stort! Så håll utkik!

Dom kommande dagarna kommer bara springa iväg känner jag på mig. Och den 14e April så kommer jag vara på Arlanda igen. Och vänta på flyget till Stavanger för nästa utresa till Grane. Och kan knappt vänta att få träffa kollegorna igen och höra roliga historier om vad som har hänt osv!
Väldigt bra gäng man är ute med helt enkelt. Och har också stämplat en liten mini semester med en norsk kollega. Som kommer bli grymt roligt!

helikopter_kristin_arbeidere_plattform_XL

 

Ha en fortsatt bra helg alla!

Grane rigg

 

 

Adam Erixon

Jag arbetar som Offshore mekaniker i Nordsjön. Och uppdaterar med jämna mellan rum hur detta jobb är. Och hur jag kom ut på mitt första uppdrag offshore.

Målet i sikt är att ta sig igenom VG2 och sedan bli anställd för ett stort drilling företag.
Profilbild

Senaste inlägg av Adam Erixon (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.