Meny

Svenska sidan om offshore

Tummen är nu bra igen!!

Idag var jag på Karolinska sjukhuset här i Stockholm och gjorde en röntgen. Ville göra en här i Sverige innan jag åker tillbaka till Stavanger imorgon så man får olika läkares åsikt. Han tyckte benet hade läkt bra redan för en månad sedan när vi jämförde med gamla bilderna.
Hur som helst är det viktigaste hur tumspetsen känns tydligen så han började trycka och vicka lite på min tumspets och då var jag nervös jag säga 😀

Man har ju varit så överdrivet föriktig i ca 4 månader så när någon vill belasta toppen på tummen blir man såklart nojig för att det inte ska hålla. Han tyckte iaf att det kändes stabilt och jag kände inga som helst smärtor så han tyckte jag var återställd nu!! STORT TUMMEN UPP FÖR DET!! 

Bilden till vänster är från idag och jag tycker inte direkt man ser någon skillnad från 28:e nov (t h) men nu ere iaf bara att tuta-och-köra! Ska ringa min jobbkordinator på ****** imorn och säga att jag är redo att börja jobba igen. Ska bli fantastiskt att komma tillbaka till Stavanger och börja jaga sin dröm igen om att ha fast anställning på oljerigg.

Ska ikväll in till Medborgarplatsen på Södermalm och titta på ett gäng lägenheter. Älskar att göra det för att bygga upp drömmar inombords. Vet att det säkert är 2 år kvar tills jag kommer köpa min lägenhet där men det ger mig bra inspiration att jobba stenhårt detta år och spara pengar. Stora drömmar måste man kämpa för och dom känns också extra bra att uppnå tillslut!
Skriver varje årsskift 10 st mål för året som jag Ska uppnå villkorslöst, och mina 2 viktigaste mål för 2013 är att först få fast rotation i ***** sen att bli Roughneck. Roughneck är bland de tuffaste jobben som finns på en rigg och det är därför jag vill ha det. Då går tiden fortare och man får en väldigt bred kunskap om dom flesta operationerna som sker på en rigg.

MrOffshore

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

2 Kommentarer

  1. Kul att tummen är bra! Hoppas du får komma ut på plattform snart!

    Hur tror du läget ser ut om man bara skulle ta säkerthetskursen, riggerkurs och sen har arbetat som svetsare/montör på värmeverk och industrier tror du? Är det kontakter som gäller?

    Tack för en bra sida med mycket information

  2. Tack för roset Daggen kul att någon har nytta av infon.

    svetsare/montör är bra som sjutton att ha på CVt. Kan ju avgöra en del om du jobbat 1 år med det eller 15 iof. Se till att få din utbildning / erfarenhet konverterad till ett norskt fagbrev som svetsare! Då tror jag du har goda chanser nu med ”bara” säkerhetskursen och riggerkurs.

    http://www.nokut.no – dom är sega och det lär ta 3-4 månader att få svar så gör det så fort som möjligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.