Meny

Svenska sidan om offshore

Utresan flyttad

Då har det hänt igen! Flygturen ut till riggen blev flyttat för min del. Händer mig ofta av någon anledning. Det märkliga är att helikoptern gick ändå ut men dom plockade av mig och en till (som oxå hade provtur) för att få ner totalvikten lite i dom hårda vindarna.

Var sjukt surt måste jag säga! Skulle ta på flygdräkten, se säkerhetsfilmen och sen åka när dom ropar mitt namn i högtalarna. Så när dom förklarat läget om att dom behöver plocka bort folk för bränslets skull så var de inte mycket annat å göra än att ta sina väskor och åka hem igen.

Crewet jag skulle jobba med verkade iaf riktigt bra! Bra blandning av unga och äldre! Jag skulle gå natt första veckan precis som jag trodde. Nu blir utresan på fredag istället och då antar jag att det nu blir 5 nätter och 7 dagar jag ska jobba.

Fint väder och INGET som kan hindra mig på fredag!!

När jag kom hem till lägenheten igen mådde jag lite illa. Känner att det blev en himla vändning där när man förberett sig så gott på dessa 2 veckor så får man besked om att åka hem igen. Jaja efter att fått i sig lite mat så känns det bättre.

Vädret för fredag ser väldigt bra ut för en helikopterresa!

MrOffshore

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.