Meny

Svenska sidan om offshore

Va tid det ska ta då

Idag har jag snackat med min kontakt på ***** och förklarat det olämpliga läget att jag måste gå med stavarna 2 veckor extra. Var smått nervös inför detta samtal då man hört mycket skräckhistorier hur sällskapen bara ”tar nästa” om man inte rättar sig i ledet.
Självklart så är detta med tummen ingenting jag kan göra något åt vilket hon förstod. Ska på återbesök och göra ny röntgen i nästa vecka och har i dagsläget sjukskrivningen till 9:e november.

Jag hoppas verkligen att nästa sjukhusbesök blir positivt och att det har växt ihop som det ska! Är så trött på att bara gå hemma och löka i väntan på att snart få göra min prövotur. Vill verkligen ut och jobba och visa mitt engagemang! Har brunnit för detta så länge nu och det är såååå nära, bara min satans tumme kan läka ihop nån gång :)
Är väldigt nöjd med bemötande jag fått på *****. Känner att de kan bli min arbetsgivare för många år fram över

MrOffshore

Arbetar som roustabout i Nordsjön. Även haft anställning som kaksoperatör och roughneck. Har jobbat offshore sedan mars 2012.
MrOffshore

Senaste inlägg av MrOffshore (Visa Alla)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.